Frituur, Broodjes, Eethuis Jill’s

Zin in een lekker frietje, een snack of een broodje voor onderweg? Of kiest u liever één van onze heerlijke huisbereide warme of koude schotels? Jill's frituur heet u van harte welkom!

Bij Jill's frituur kan u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan frietjes, vlees en tal van andere lekkere snacks! Daarnaast bieden wij ook vers belegde broodjes aan en heerlijke huisbereide schotels met verse producten en ingrediënten. Zo kan u bij ons genieten van heerlijke stoverij, goulash, vol-au-vent, balletjes in tomatensaus, enz.

ONLINE BESTELLEN DOWNLOAD MENU

Next level streetfood

Een snelle hap onderweg? Jill’s is the place to be voor next level streetfood. Heerlijke snacks, een uitgebreid assortiment ovenverse belegde broodjes. Wat je smaak ook is, je vindt zeker iets waar je smaakpapillen blij van worden.

Gezond en veggie

Lekker eten, daar gaan we voluit voor! Maar, er is meer dan dat! We hebben in ons aanbod ook oog voor de mensen die op zoek zijn naar een gezonde hap. En ook voor wie vlees graag links laat liggen, zijn er tal van vegetarische alternatieven. Bij Jill’s smult iedereen! 

Welkom!

Bij Jill's in Kontich bent u altijd van harte welkom! U kan heel de week genieten van heerlijke frietjes en andere lekkere gerechten die wij met veel passie serveren aan onze klanten!

Jill's Frituur